50 jaar maanlanding – jubileumhorloge

Polshorloge ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de maanlanding

  • Goudgeplatteerde roestvrijstalen kast
  • En echt leren band
  • Buitengewoon design met een voorstelling van de maanlander
  • Met gravure van het Apollo-kenteken
  • Inclusief uw persoonlijke uitgavenummer

Ø horlogekast: 4,2 cm
Lederen polsband omvang: 20 cm

€ 179,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
526-FAN32.01

In 1961 daagde president John F. Kennedy zijn land uit, om een mens binnen de volgende tien jaar “naar de maan te sturen en hem veilig terug te brengen naar de aarde”. Slechts acht jaar later, op 20 juli 1961, na een 384000 kilometer lange reis van het Kennedy Space Center in Florida naar de maan, landde de maanmodule “Eagle” veilig op het maanoppervlak. Aan boord waren de astronauten Neil Armstrong en Edwin “Buzz” Aldrin. Ter ere van het 50-jarige jubileum van deze historische gebeurtenis presenteert The Bradford Exchange u nu een uniek verzamelaarshorloge.

Fijne horlogemakerskunst – edele goudplattering
De wijzerplaat van dit unieke verzamelaarshorloge toont de volledig in kleur uitgevoerde afbeelding van de maanlander op het maanoppervlak, terwijl op de achtergrond en in het midden van het zwarte heelal de blauwe planeet aarde staat. Door de uit het centrum verschoven kleine tijdweergave wordt het maanmotief prominent op de voorgrond gebracht. Zo ontstaat een unieke blikvanger aan uw pols. De decente roestvrijstalen kast is met goud geplatteerd en wordt geflankeerd door een generfde echt leren band. Op de achterzijde bevindt zich naast de gravure van het Apollo-kenteken van de NASA ook uw persoonlijke uitgavenummer – zo is elk horloge een unicaat!

Exclusief bij The Bradford Exchange
Het streng gelimiteerde jubileumhorloge verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Verzeker u van deze herinnering aan een historische mijlpaal van de mensheid en bestel beter vandaag nog uw exemplaar van “50 jaar maanlanding”!