50 jaar maanlanding – muntcollectie

Muntcollectie met de wereldwijd eerste gewelfde maanmunt

  • Door Buckingham Palace verleende toestemming
  • Voorzijde: Portret van koningin Elizabeth
  • Met Zilver geplatteerd
  • Met antieke patina-finish
  • Gelimiteerd tot 9999 munten wereldwijd!

Doorsnede: 32 mm
Hoogte: 10,8 mm 

Prijs geldt alleen voor de eerste uitgave!
Elke verdere uitgave kost dan € 39,90

Afgebeeld ziet u een voorproefje van de eerste editie. Elke volgende editie van de collectie wordt met tussenpozen van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder opgave van reden worden opgezegd

€ 29,95 Eerste uitgave

Verzending & Service: € 3,95

Mit 14-TAGE-Rückgabe-Garantie
Productnummer:
426-CO313

De wereldwijd eerste gewelfde maanmunt
Vijftig jaar geleden stond de hele wereld verbaasd. Meer dan een half miljard mensen zagen live op hun TV een van de grootste prestaties van de mensheid: de maanlanding van de Apollo 11. Toen Neil Armstrong en Buzz Aldrin als eerste mensen de maan betraden, werd geschiedenis geschreven. Vandaag, vijftig jaar later, wordt deze buitengewone gebeurtenis gevierd met een unieke jubileummunt.

Wereldwijd gelimiteerd
Deze munt is een meesterwerk van de moderne muntslag. Fascinerend en technisch perfect opgelost is de sterk gewelfde achterzijde, die het maanoppervlak gedetailleerd weergeeft met alle kraters en contouren. Voor het eerst is het gelukt, om het maanoppervlak op een gewelfde muntachterzijde te slaan. De voorzijde van dit juweel is versierd met het portret van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. 50 jaar na de maanlanding kunt u nu dit meesterwerk van de muntkunst met zijn bijzondere, technisch verfijnde specificaties verkrijgen. De prijs is al inclusief de liefdevol ontworpen presentatiemap (levering 1) met tal van details over de maanlanding.

Misschien vind je dit ook leuk