90 jaar magie – Disney munten collectie

Unieke Mickey Mouse-verzamelaarscollectie

  • Officieel geautoriseerd door Disney
  • Kostbaar met goud gecoat
  • Vervaardigd in de hoogste stempelkwaliteit,
  • Detailrijk kleurintensief motief op de voorzijde
  • De achterzijde is versierd met een vlakreliëf

Ø Medaille: 38,6 mm

Start u de collectie met € 20 korting!
Het abonnement kan op elk moment zonder rede van opgaaf worden opgezegd.
De vervolgprijs van elke volgende uitgave kost € 49,90.
De verdere uitgaves verschijnen in afstanden van 21 dagen.€ 29,90 Eerste uitgave

Verzending & Service: € 4,95

Met 14-DAGENteruggave-garantie

Productnummer:
17-01772

Een eerbetoon aan een unieke muis
In 1928 presenteerde de film “Steamboat Willie” een vrolijk ventje met grote ronde oren als de ster van zijn geschiedenis. De eerste animatiefilm met gesynchroniseerde muziek- en geluidseffecten was meteen een hit en maakte van zijn held, Mickey Mouse, een tijdloze ster. Sindsdien is Mickey een internationale ambassadeur van de vreugde, de lach en de fantasie geworden. Ter ere van Mickeys meer dan 90-jarig bestaan presenteert The Bradford Exchange u nu deze unieke en o cieel geautoriseerde medaillecollectie!

Verzamelaarscollectie van de hoogste kwaliteit
Edel met goud geplatteerd en geslagen in de hoogste stempelkwaliteit, proof, toont elke uitgave van de verzameling op de voorzijde een gedetailleerd, kleurintensief motief van Mickey Mouse. Zijn glimlach, zijn witte handschoenen, de rode broek en de gele schoenen zijn expressief weergegeven. De achterzijde is versierd met een edel vlakreliëf en het betreffende jaartal van het motief. Met uitgave 2 ontvangt u de passende Deluxe-cassette, waarin uw exclusieve collectie in volle glans en beschermd tegen stof tot zijn recht komt.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze unieke medaille-collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elke medaille. Begin uw verzameling met de startuitgave “Mickey Mouse” en bestel uw medaille-collectie “90 jaar magie” beter nog vandaag!

© Disney
This fine collectible is not legal tender and bears no monetary face value