Abby Rose – babypop

Exclusieve kunstenaarspop, ontworpen door Marissa May

  • Van levensechte RealTouch®-vinyl
  • Met de hand vervaardigd
  • Vrij positioneerbaar
  • Incl. gebreid vestje, mutsje en behaaglijke sokjes
  • Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries

Grootte: ca. 45,7 cm

€ 149,85

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-01965-001

Uw pasgeborene lieveling is nog altijd zo klein, dat zelf het schattige vestje, dat oma voor haar heeft gebreid haar nog veel te groot is. Maar een dezer dagen zal ze erin groeien, dat is zeker. Maar ook nu is ze het schattigste schepseltje, dat u ooit heeft gezien. Kijkt u nu, naar de zachte kleine vingertjes…. en de tedere voetjes! Alles aan de kleine “Abby Rose” is zo ongelooflijk beminnelijk, dat u niet anders kan, dan haar steeds weer in uw armen te nemen en haar lief te kozen. De kunstenares Marissa May heeft zich met haar nieuwste creatie “Abby Rose” zelf overtroffen.

De kunstenares is om haar perfectionisme en haar buitengewoon levensechte gezichtsuitdrukking bekend. “Abby Rose” is zoiets als haar meesterstuk. Als u de kleine in haar oogjes kijkt, zult u geloven, dat ze terugkijkt. En glijdt daar niet een kleine glimlach over haar lippen. Streelt u “Abby Rose” over haar huid.  U zult de ongelooflijke natuurlijkheid van de huid voelen. Dankzij het levensechte RealTouch®-vinyl, dat de huid van een echte baby zo natuurgetrouw imiteert. De zachte haren en het gebreide vestje met de bijpassende muts ronden deze liefdevolle indruk van dit meesterwerk van poppenkunst vakkundig af. Bovendien is “Abby Rose” in ieder pose te zetten. Dat alles tezamen maakt deze verzamelaarspop tot een echte poppenschat, die geen poppenmoeder of geen poppenvader mag missen!”

De verzamelaarspop “Abby Rose” werd door de kunstenares Marissa May exclusief voor The Ashton-Drake Galleries ontworpen en is in de handel niet verkrijgbaar.
Een echtheidscertificaat waarborgt de authenticiteit van uw exemplaar als een originele uitgave.


Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk