AC/DC – Shot-glas-collectie

AC/DC – Geschiedenis van de Rock

  • Exclusief gepresenteerd door The Bradford Exchange
  • 20 unieke shot-glazen
  • In sets van vier glazen
  • Veredeld met een goudgeaccentueerde rand
  • Levering drie omvat een hoogwaardig houten schap

Hoogte van de glazen: 5,7 cm
Afmetingen vitrine: 42,5 x 50 cm (B x H)

Afgebeeld ziet u de eerste uitgave van de collectie. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 3-4 weken afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

Onze 1-HEEL-JAAR-teruggave-garantie biedt volledige veiligheid voor u: U kunt de onbeschadigde en complete verzameling binnen een heel jaar na ontvangst naar ons terugsturen, als u, wat niet te verwachten valt, niet tevreden mocht zijn. We vergoeden dan omgaand de door u betaalde productprijs.

Prijs: per levering / 1 levering = 4 glazen

€ 49,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 7,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-27351

Beleef de geschiedenis van de band nu opnieuw in een opwindende shot-glascollectie, exclusief gepresenteerd door The Bradford Exchange. U ontvangt uw 20 unieke shot-glazen, versierd met de album-covers uit de geschiedenis van de band, in sets van vier glazen met regelmatige tussenpozen automatisch. Elk glas is veredeld met een goudgeaccentueerde rand. Levering drie omvat een hoogwaardig houten schap – perfect geschikt, om uw complete verzameling te tonen. Bij uw laatste levering ontvangt u vijf glazen, die samen het bandlogo vormen.