Adriaan en Alfie – babypop

Een schattig baasje en zijn beste vriend

  • Huid van zacht RealTouch®-vinyl
  • Met GRATIS pluchen hondje
  • Zorgvuldig met de hand ingebracht haar
  • Levensecht draaggevoel door realistisch gewicht
  • Op maat gemaakte kleertjes

Grootte: 43 cm hoog

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-02986-001

Een verrukkelijke schat – in iedere pose!
De kleine “Adriaan” is kunstzinnig met de hand vervaardigd. Zijn hoofdje, armpjes en beentjes zijn gemodelleerd van het ongelooflijk levensechte Real-Touch®-vinyl. Zijn expressieve gezichtje met de hemelsblauwe ogen, het schattige wipneusje en de fijne handjes en voetjes zijn tot in de details met de hand beschilderd. De tere haartjes zijn handmatig ingebracht en “Adriaan” ruikt heerlijk naar vers babypoeder. Dankzij het zachte stoffen lijfje voelt “Adriaan” niet alleen levensecht aan, maar kan hij ook steeds weer in nieuwe houdingen worden gezet.

Of “Adriaan” nu speelt of een dutje doet, zijn beste vriend, de zachte pluchen hond “Alfie” is altijd aan zijn zijde – natuurlijk wordt “Alfie” GRATIS meegezonden! Het lichtblauwe slaaprompertje met bijpassend mutsje, compleet met grappige puppy-oortjes en een magnetische fopspeen maken het geheel perfect!

De verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een dochter van The Bradford Exchange, en is niet in de handel verkrijgbaar. Verheug u op een uniek poppenwonder en bestel “Adriaan en Alfie” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk