Alexis wil spelen – babypop

Kunstenaarspop van Waltraud Hanl

  • Met Hold that Pose!™-technologie     
  • van levensechte RealTouch®-Vinyl
  • Met de hand gekleurd
  • Met ruche-jurk en bloemenspeld
  • Incl. echtheidscertificaat

Grootte: 48 cm

€ 159,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 53,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-01942-001

Voor de kleine, nieuwsgierige “Alexis” is iedere dag een avontuur: Als ze met u speelt, ontdekt ze een nieuwe wereld en leert er telkens iets erbij. Ontworpen werd deze schattige Afro-Amerikaanse babypop door Waltaud Hanl, die met haar charmante creaties al vele prijzen en de harten van ontelbare poppenliefhebbers op de hele wereld heeft gewonnen. In haar groene jurkje met ruche en stoffen geappliceerde roos lacht “Alexis” u met haar sprekende donkere ogen zo betoverend toe, dat u eenvoudig niet kunt weerstaan. Ze straalt van levensvreugde en geluk en houdt dankzij haar unieke Hold That Pose!™-technologie ieder houding, die u haar geeft.
Zo kan ze haar armen optillen, om u een kushand te kunnen geven, of zich met haar vingers haar kleine voetjes kietelen, haar benen over elkaar leggen of ze uitgelaten in de lucht te gooien. Vervaardigd van RealTouch®-Vinyl, draagt zij in haar haar een brutaal staartje met bij het jurkje passende bloemenspelden.

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardige kunstenaarspop voor volwassen verzamelaars. Elke pop is een unicaat en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken.

Misschien vind je dit ook leuk