Alicia

De eerste Afro-Amerikaanse babypop met bewegingssensor van Linda Murray

  • Van levensecht RealTouch®-vinyl
  • Met bewegingssensor, zo omsluit ze uw vingers
  • Met de hand aangebrachte haren
  • Inclusief op maat gemaakte kleertjes
  • Ontworpen door de poppenkunstenares Linda Murray

Grootte: ca. 56 cm

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1HEEL-JAAR terugeefgarantie
Productnummer:
03-01783-001

Een aanraking, die u zal betoveren
Als een kleine baby uw vinger pakt en hem echt vasthoudt, is dat een van de mooiste ogenblikken en niet alleen voor de trotse ouders. Dit schitterende moment kunt u nu steeds weer opnieuw beleven en ervan genieten: met “Alicia”, de eerste Afro-Amerikaanse kunstenaarspop, die op u reageert.

Expressief en levensecht
De kleine “Alicia” werd ontworpen door de populaire poppenkunstenares Linda Murray en verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange. Dankzij het verborgen mechanisme reageert de pop op uw vinger: U voelt dan de zachte huid van de pop, die dankzij het levensechte RealTouch®-vinyl adembenemend natuurlijk aanvoelt. De haren van de kleine engel werden uiterst nauwkeurig met de hand aangebracht en ze kijkt u met haar grote, donkerbruine ogen aan.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
The Ashton-Drake Galleries presenteren u met trots dit meesterwerk van de kunstenares Linda Murray. Verzeker u bij voorkeur nog vandaag van uw exclusieve exemplaar: reserveer de kunstenaarspop “Alicia” en verheug u op een babypop, die op u reageert!