Alle eendjes zwemmen

Kunstenaarspop van Linda Murray

  • Fijn wasbaar
  • RealTouch®-vinyl
  • Beweeglijke ledematen
  • Handmatig aangebrachte haren, die gewassen en gekamd kunnen worden

Grootte: 44,5 cm

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-02044-001

Met deze exclusieve poppenpremière van Ashton-Drake Galleries is badderpret gegarandeerd!

Een blik op de zonnige glimlach, de zachte ronde wangetjes, de stralende gelukkige oogjes is voldoende en men weet, hoe deze baby van haar bad geniet. Van haar blonde haren tot haar sierlijke kleine voetjes straalt het kleine meisje geluk en zonneschijn uit. En ook u zult gelukkig zijn, als u ontdekt, dat u de zijdeachtige zachte huid van de kleine nimf met warm water kunt badderen en de zachte krulletjes kunt wassen.

Deze onweerstaanbare nieuwe poppencreatie van Linda Murray is de eerste verzamelaarspop van The Ashton-Drake Galleries, die u kunt wassen. Door ons gepatenteerd RealTouch®-vinyl is de pop zo levensecht, dat je ze bijna hoort giechelen.

Levensecht en uniek – nu zelfs in bad!

Bekend door haar opmerkelijke realistische werken, heeft Linda Murray deze betoverende baby-pop gecreëerd, waar u direct verliefd op zult worden. De kunstenaarspop “Alle eendjes zwemmen” heeft zachte handmatig aangebrachte haartjes, innemende blauwe oogjes en wimpertjes, die haar stralende blik echt tot leven brengen. Haar lichaampje van fijn RealTouch®-vinyl voelt aan als echte huid. Met een lengte van 44 cm en haar beweeglijkheid zult u het gevoel hebben, een echte baby in bad te doen.

Leuke bad-accessoires zijn
bij de prijs inbegrepen

Passend bij deze poppendroom heeft de kunstenares een vrolijke eendjesbadhanddoek ontworpen. Kijk maar eens, hoe origineel de capuchon eruit ziet. En als het kleine meisje het koud heeft, kan het haar handjes zelfs in de opgenaaide eenden-pootjes steken. Zo kan de kleine schat na een uitvoerig bad zacht worden drooggewreven. Bij de prijs inbegrepen is bovendien een klein shampoo--flesje en een pink haarborsteltje.

Mis deze unieke kans niet!

Deze nieuwe verzamelaarspop van de kunstenares Linda Murray is een exclusieve poppenpremière, die u niet mag missen. Aarzel daarom niet en reserveer de kunstenaarspop “Alle eendjes zwemmen” beter meteen. De kleine nimf kan nauwelijks wachten, om uw huis met stralende zonneschijn te vullen.

Misschien vind je dit ook leuk