Altijd aan je zijde – horloge

Een Kayomi-Harai-polshorloge

  • Bezet met veel echte Svenka™-kristallen
  • Met de kunst van Kayomi Harai
  • De maan begint in het donker mystiek te schijnen*
  • Roestvrij stalen kast en echt leren band
  • Incl. gravure van uw persoonlijke uitgavenummer

Ø horlogekast: 3,6 cm
Band voor polsomvang: 15 – 20,5 cm
Breedte band: ca. 1,4 cm

* Om het horloge licht te laten geven, moet het eerst in een sterke lichtbron worden gehouden

€ 159,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 53,30 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
522-FAN27.01

Uilenliefde
Teder en bescherming zoekend, leunt het kleine uiltje tegen het lichaam van de moeder. En alsof zij wil zeggen “Vertrouw me, ik wijs je de weg”, draait de grote uil haar hoofd liefdevol naar opzij, terwijl de teder stralende maan boven het tafereel zweeft.
De gerenommeerde natuurschilderes Kayomi Harai heeft de liefdevolle familiebanden tussen een uilenmama en haar jong voor u vastgelegd in dit gevoelvolle portret. En zo siert het motief van twee uilen in een door de maan verlichte nacht ook de wijzerplaat van dit modieuze polshorloge. De maan dient daarbij als tijdsaanduiding en begint in het donker mystiek te schijnen. De roestvrijstalen kast wordt omlijst door echte Svenka™-kristallen. Op de achterzijde staat het Duitse inschrift: “Ich bin immer an deiner Seite!” en daaronder vindt u uw persoonlijke uitgavenummer. Het betrouwbare PC21- kwarts-uurwerk en de echt leren band ronden het elegante uiterlijk van het horloge perfect af!

Uitsluitend bij The Bradford Exchange
Dit unieke dameshorloge met de liefl ijke natuurkunst van Kayomi Harai verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Geloof aan de gaven van de uilen, die ons naar wijsheid en inzicht kunnen leiden en draag een polshorloge, dat voor u meer is dan alleen een sieraad. Bestel uw polshorloge “Altijd aan je zijde” beter nog vandaag!