Anne – kunstenaarspop

Een levensecht poppenportret van uitzonderlijk vakmanschap

  • Vervaardigd van Real-Touch®-vinyl
  • Met de hand beschilderd
  • Luxe stoff en en boordsels
  • Draagt een op maat gemaakte satijnen feestjurk
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte: 71 cm

€ 229,90

Verzending & Service: € 12,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 45,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02988-001

Verheug u op het nieuwste meesterwerk van Ashton-Drake. Een poppenmeisje dat zo mooi en feestelijk gekleed is dat het de ster van uw collectie wordt!

“Anne” is vervaardigd van het unieke Real-Touch®-vinyl, waarmee tedere kinderhuid zo levensecht kan worden nagebootst. Elk detail is met de hand beschilderd en haar golvende bruine haar is perfect gekapt. “Anne” draagt een op maat gemaakte satijnen feestjurk vol met spectaculaire details. Van de roze en witte stoffen rozetten, de vele kantdetails en borduursels tot de opgenaaide kunstparels. Alles harmonieert prachtig met de satijnen en organza rozetten op het lijfje, de taille, de voorkant van de rok en de strik in het haar. De crèmekleurige maillot en de sierlijke schoentjes ronden de outfit perfect af.

Door de schuin gebogen beentjes kan ze gemakkelijk in een kinderstoel zitten. Haar armpjes kunnen in een bepaalde houding gebracht worden, zodat ze haar handen op haar schoot kan leggen als een echte dame, wat ze ook is!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardige kunstenaarspop voor volwassen verzamelaarsters. Iedere pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding.