Antje, lief appelwangetje

Van de bekroonde kunstenares Sandy Faber

  • Veel houdingen mogelijk en levensecht gewicht
  • Van levensecht RealTouch®-Vinyl
  • Van de bekroonde kunstenares Sandy Faber
  • Schitterende kleertjes met appelmotieven

Grootte: ca. 43,2 cm

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-02339-001

Een glimlach, die harten doet smelten en ogen, die in de ziel kijken!

Is er iets mooiers op de wereld dan de zachte en onschuldige glimlach van een baby? Kijk in het gezichtje van deze kleine mens en laat u betoveren. Twee heldere levensblije ogen kijken u stralend aan. En tussen twee ronde rode wangetjes ziet u een vrolijk en gelukkig lachje, dat uw hart ontroert. …

Een levensecht meesterwerk met prachtige kleertjes

De gerenommeerde kunstenares Sandy Faber heeft deze heerlijke poppenschat exclusief voor The Ashton-Drake Galleries ontworpen. Zo onweerstaanbaar als een stuk zoete appeltaart draagt de kleine engel de passende naam “Antje, lief appelwangetje”. De pop is met de hand vervaardigd van het unieke Real-Touch®-vinyl, dat uitermate geschikt is, om zachte babyhuid te imiteren. De kleine schat heeft een levensecht gewicht. Als u het engeltje opneemt, ontstaat de magie van een echte baby. Het fijne aardbeiblonde haar is met de hand aangebracht. En ook de kleine huidplooitjes van de handjes en voetjes zijn natuurgetrouw weergegeven. Breng de pop in diverse houdingen, waarin het rood-wit-blauwe rompertje met zijn schattige appelmotieven bijzonder fraai tot zijn recht komt. Twee kleine appelknoopjes houden de bretels op hun plaats.

Uitsluitend bij The Ashton-Drake Galleries

De kunstenaarspop “Antje, lief appelwangetje” verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries. Verheug u op deze betoverende poppendroom uit het atelier van de veelvuldig onderscheiden kunstenares Sandy Faber. Reserveer de schitterende babypop “Antje, lief appelwangetje” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk