APOLLO 11 – heren-chronograaf

Polshorloge ter herinnering aan de Apollo 11

  • Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de maanlanding
  • Hoogwaardige roestvrijstalen kast
  • Met een verzilverde voorstelling van de maanlander
  • Inclusief uw persoonlijke uitgavenummer
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Diameter kast: 4,5 cm (inclusief kroon)
Omvang band: 21 cm (inclusief sluiting)

€ 199,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
526-EAS10.01

Op 20 juli 1969, na een 384000 kilometer lange reis van het Kennedy Space Center in Florida naar de maan, landde de maanmodule “Eagle” veilig op het maanoppervlak. Aan boord waren de astronauten Neil Armstrong en Edwin “Buzz” Aldrin. De onverschrokken astronauten van de Apollo 11-missie luidden een nieuw tijdperk in voor de verkenning van de ruimte en hun maanlanding stond in het collectieve geheugen van de hele mensheid gegrift. Eer deze buitengewone gebeurtenis nu met de herenchronograaf “APOLLO 11”!

Uniek design – hoge precisie
Dit vakkundig met de hand vervaardigde duurzame polshorloge van roestvrij staal met bijpassende band toont de maanlander, die rijk verzilverd accenten zet op de gedetailleerde wijzerplaat en een afbeelding van de maan op de twaalf-uur-positie. Het horloge heeft bovendien een hoogwaardig kwartsuurwerk met stopwatchfuncties en datumweergave. Lichtgevende wijzers en markeringen vereenvoudigen het aflezen van de tijd zowel overdag als ‚s nachts. Op de achterzijde van de kast is het officiële embleem van de Apollo-ruimtemissies met de door aarde en maan geflankeerde Apollo “A” gegraveerd. Het wereldberoemde citaat: “Dit is een kleine stap voor een mens, maar een grote sprong voor de mensheid” (in het Engels) omlijst het Apollo-embleem, terwijl de individuele nummering elk horloge echt uniek maakt.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Het horloge verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Draag een uniek eerbetoon aan de verovering van de ruimte en bestel beter vandaag nog uw verzamelaarshorloge “Apollo 11”! * Om de wijzers lichtgevend te maken, moet het horloge eerst in een sterke lichtbron worden gehouden.