Ashley, een klein wonder – babypop

Kunstenaarsontwerp van Andrea Arcello

  • Van levensecht RealTouch®-vinyl 
  • Gedetailleerd met de hand beschilderd
  • Handmatig ingebrachte haartjes
  • Met echte “ademhaling”
  • Inclusief T-shirt, mutsje en luier

Grootte: ca. 43 cm

Functioneert op 2 “AA”-batterijen (niet meegeleverd)

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-00372-001

Als we een kleine baby in onze armen hebben en zacht voelen ademen, kunnen we het wonder van het leven heel direct ervaren. De oogjes zacht gesloten, het kleine lichaampje helemaal ontspannen, zo ligt de kleine schat voor ons. Op het ritme van de adem gaat het kleine borstje op en neer en we zijn gewoon heel gelukkig, dat we deze schat zo veel rust en geborgenheid kunnen geven. Met haar unieke creatie betovert de kunstenares Andrea Arcello niet alleen uw hart, maar laat u ook nog het wonder van het leven steeds weer opnieuw beleven.

Ongelofelijk levensecht – bijna als een echte baby!
De bekroonde poppenkunstenares Andrea Arcello heeft deze heerlijke kleine schat tot in het kleinste detail liefdevol vormgegeven. “Ashley” is met de hand vervaardigd van het unieke RealTouch®-vinyl. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld voor de vervaardiging van hoogwaardige kunstenaarspoppen en heeft een ongelofelijke natuurlijkheid. Het zachte stoffen lichaampje, de handmatig ingebrachte haartjes en de gedetailleerde handmatige beschildering zorgen voor een unieke belevenis, als u “Ashley” zacht in uw armen beweegt. Als u dan nog ziet en voelt, hoe het kleine borstje met de ademhaling op en neer beweegt, denkt u echt, dat u een baby in uw armen heeft! Het schattige ziekenhuisshirtje, het warme mutsje en het luiertje ronden het uiterlijk van deze unieke verzamelaarspop perfect af.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De verzamelaarspop “Ashley, een klein wonder” verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat bewijst de authenticiteit van uw exemplaar als een originele uitgave. Verzeker u van deze schitterende poppenschat en reserveer “Ashley, een klein wonder” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk