Assepoesters dans – Disney-tafellamp

Tafellamp met figuren uit Disneys “Assepoester”

  • Officieel door Disney geautoriseerd
  • Volledig in kleur uitgevoerde lampenkap
  • Van binnen verlichte glazen lampsokkel
  • Inclusief glazen schoentje als bekroning
  • Gelimiteerd tot 295 productiedagen

Grootte: 45,7 cm
Ø Lampenkap: 28 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-28424-701G

Disneys “Assepoesters dans”
Onder een sterrenhemel vol magie en emoties verzinken Assepoester en haar sprookjesprins steeds dieper in de dans van de liefde, die ze voor elkaar voelen... Met deze unieke tafellamp kunt u nu de romantiek en betovering van een magische Disney-nacht in huis halen! Een must-have-genoegen voor iedere verzamelaar en Disney-liefhebber, exclusief gepresenteerd door The Bradford Exchange.

Liefde is overal
Het motief van de stoffen lampenkap is geïnspireerd door Disneys onvergetelijke animatiefilm “Assepoester” en wordt in schitterende volle kleuren weergegeven. Het motief van Assepoester, die onder een sterrenhemel danst met haar droomprins nodigt u uit, om betoverende details te ontdekken, zoals Assepoesters goede fee, de pompoenkoets, alle muizen en zelfs Assepoesters stiefmoeder en stiefzussen, hun harten ontdooid door de liefde. Zo bijzonder als de lampenkap is ook de sokkel. Zacht gewelfd en elegant gevormd, nodigt de zilveren glazen voet ook uit, om nader bekeken te worden, want hij heeft een verrassing, die erop wacht, ontdekt te worden: Hij straalt van binnenuit! Ook de sokkel licht op en zijn zachte lichtpunten vormen een fascinerend sterrenpatroon op elke tafel. Als fonkelende afsluiting en bekroning dient een schoentje van facet geslepen echt glas!

Exclusief bij The Bradford Exchange
De lamp verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Offi cieel door Disney geautoriseerd is de oplage wereldwijd streng gelimiteerd tot 295 productiedagen. Aarzel niet en bestel Disneys tafellamp “Assepoesters dans” beter nog vandaag!

© Disney

Misschien vind je dit ook leuk