Eva – babypop

Ons exclusieve poppenportret van de schattigste baby van 2017

  • Van de poppen-kunstenares Ping Lau
  • Van levensecht RealTouch®-vinyl
  • Liefdevol met de hand beschilderd
  • Handmatig ingebrachte haartjes
  • Levensecht gewicht en een zacht stoffen lichaampje

Grootte: 43,2 cm

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-02154-004

Wie is de schattigste baby? – Het is Eva!
Voor de vierde keer op een rij hebben we alle poppenliefhebbers uitgenodigd, om ons de schattigste babyfoto te sturen, die ze kennen. Al snel bleek de heerlijke “Eva” de winnares te zijn en een blik op de winnende foto is voldoende, om vast te stellen, waarom ze gewonnen heeft! Omdat het ontwerpen van poppen aan de hand van foto’s een hoge beeldhouwkunst vereist, hebben we de meesterpoppenkunstenares Ping Lau benaderd. Ze heeft de winnaars van de voorafgaande wedstrijden al op onvergelijkbare en succesvolle wijze als verzamelaarspop vereeuwigd. Heel precies wist de getalenteerde kunstenares niet alleen de heerlijke uitdrukking van “Eva” op de winnende foto weer te geven, maar ook haar onweerstaanbare persoonlijkheid!

Zorgvuldige handmatige verwerking maakt deze kunstenaarspop zo ongelooflijk levensecht
Voor de realisering van “Eva” gebruiken we uitsluitend het allerbeste Real-Touch®-vinyl, dat aanvoelt als zachte babyhuid. De zachtroze huid, de fijne kleine wenkbrauwen en de smalle lipjes zijn liefdevol met de hand beschilderd. De lange wimpertjes en ook de tedere, bruine haartjes zijn zorgvuldig met de hand ingebracht. En het gewicht van “Eva” geeft u het onvergelijkelijke gevoel, een echte baby in uw armen te hebben. De pop is beweeglijk, zodat de kleine schat lekker tegen uw schouder kan liggen


Onweerstaanbaar schattig – ze zal uw hart snel veroveren!
“Eva” ziet er niet alleen schattig uit, ze is ook schitterend gekleed. Haar wit-rood gestippelde aardbei-rompertje is exact naar het origineel gemodelleerd. Het witte haarbandje met de roos maakt haar verschijning helemaal af. Deze buitengewone verzamelaarspop is een mijlpaal, die u niet aan u voorbij mag laten gaan. Verheug u op een onweerstaanbare engel, die zo schattig is, dat uw hart zal smelten! Bestel “Eva”, de winnares van onze fotowedstrijd 2017, beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardige kunstenaarspop voor volwassen verzamelaars. Elke pop is een unicaat en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken.

Misschien vind je dit ook leuk