Baken van het geloof – staande lamp

Staande lamp met Jezus Christus-motief

  • Met de christelijke kunst van Greg Olsen
  • Volledig functionerende staande statement-lamp
  • Lampenkap van hoogwaardige stof
  • Inspirerend Jezus-motief vanuit elk perspectief
  • Streng gelimiteerd tot slechts 295 productiedagen

Grootte: 152,4 cm hoog
Breedte sokkel en kap: 25,4 x 25,4 cm

U heeft een lamp nodig van het type E27/27,0 mm. (Wordt niet meegeleverd.)

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-34726-701G

Kunstwerk en lamp tegelijk!
Christus staat op een rots en kijkt naar een stad aan de horizon, die het rijk Gods symboliseert. In het tafereel daaronder kijkt Jezus vanaf een heuvellandschap neer op het dal, dat hier onze eigen aardse en vaak onrustige wereld verbeeldt. Deze voorstel- ling maakt ons ervan bewust, dat Christus ons een keuze geeft tussen de twee werelden. Laat u inspireren door de indrukwek- kende aanwezigheid van Jezus Christus – met een buitengewone staande statement-lamp van The Bradford Exchange!

Het lukt de internationaal gerenommeerde kunstenaar Greg Olsen als geen andere, de menselijke en goddelijke natuur van Jezus Christus in zijn schilderingen weer te geven. Zijn christelijke kunst viert de warmte van het licht van de Heer en de troost van Zijn liefde en herinnert ons eraan dat Hij altijd bij ons is. En zo sieren meteen twee van zijn motieven alle vier de zijden van de stijlvolle lampenkap. De fraaie in houttint uitgevoerde voet is voorzien van een voetschakelaar voor het eenvoudig in- en uit-schakelen van de lamp.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De staande lamp verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is gelimiteerd tot 295 productiedagen. Verfraai uw woning niet alleen met een indrukwekkend kunst-statement, maar ook met een uiterst moderne staande lamp voor een sfeervolle avondlijke verlichting. Bestel uw exemplaar van “Baken van het geloof” beter nog vandaag!

© Greg Olsen. All Rights Reserved