Batman Classic – collectie medailles

Herdenkingsmedailles ter herinnering aan de televisieserie uit de jaren 60

  • Officieel gelicenseerd
  • Kostbaar met 99,9 % zilver overtrokken
  • Veilig in een doorzichtige kapsel verpakt
  • GRATIS-displaybox met editie 2
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Diameter: 38,6 mm

Prijs geldt uitsluitend voor de eerste editie!
Elke verdere editie kost dan € 49,90.

Afgebeeld ziet u een eerste indruk van de premières. Iedere verdere editie van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden binnen de vermelde garantieperiode worden opgezegd.

€ 29,90 Eerste uitgave

Verzending & Service: € 4,95

Met 14-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
17-01570

Verzeker u van de eerste editie van een unieke collectie herdenkingsmedailles ter herinnering aan de klassieke televisieserie uit de jaren 1960. De voorkant toont een gekleurd portret van Batman, gespeeld door Adam West. Elke verdere medaille toont dan een ander onvergetelijk personage uit de televisieserie – Robin en Batgirl met de edities twee en drie. De revers toont het onmiskenbare tv-logo en enkele stripachtige “geluidseffecten”. Elke editie is kostbaar met 99,9 % zilver overtrokken en veilig in een doorzichtige kapsel verpakt. Met editie twee krijgt u bovendien een GRATIS-displaybox om uw gehele BATMAN-collectie te presenteren en te bewaren.

All rights reserved BATMAN and all related characters and elements © & ™ DC Comics and Warner Bros. Entertainment Inc. DC Logo: ™ & ® DC. (s19) Adam West name and likeness used with permission. www.adamwest.com. ©2019 The Bradford Exchange

Misschien vind je dit ook leuk