Ben, mijn kleine wildebras

Levensechte cowboypop van de kunstenares Sherry Rawn

  • Van de kunstenares Sherry Rawn
  • Wereldwijd slechts 5000 exemplaren
  • Met de hand vervaardigd van zacht RealTouch®-vinyl en liefdevol manueel beschilderd
  • Met zadeldeken en zadelvormig zitkussen van kunstleer
  • Cowboy-maatkostuum met grote westernhoed en laarzen

Grootte: 45,7 cm

€ 249,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 49,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-02421-001

De kleine “Ben” is een echte wildebras en heeft de pret van zijn leven. Hij heeft zijn grote westernhoed opgezet, zijn laarzen aangetrokken en de gesp van zijn riem is opgepoetst. Ook al bestaat de pony onder hem alleen in zijn fantasie: op dit moment is hij een echte cowboy. Vrolijk lachend drijft hij een kudde runderen door het Wilde Westen. De gerenommeerde kunstenares Sherry Rawn heeft met “Ben, mijn kleine wildebras” een schitterende cowboypop ontworpen. Exclusief voor The Ashton-Drake Galleries.

Levensecht door het zachte RealTouch®-vinyl en de opwindende accessoires

“Ben” is bijna 46 cm groot. Hoofd en armpjes zijn met hand vervaardigd van levensecht RealTouch®-vinyl. De liefdevolle handmatige beschildering geeft iedere nuance van zijn charmante en onstuimige persoonlijkheid weer. De kleine cowboy “Ben” draagt veel extra vervaardigde accessoires. Behalve het geruite overhemd en de jeans met de glanzende riemgesp, draagt hij ook laarzen van vinyl en een grote westernhoed. Een zadeldeken met fleecezoom en een zadelvormig zitkussen vormen de ondergrond voor zijn wilde ritten.

Streng gelimiteerd tot slechts 5000 poppen wereldwijd!

De verzamelaarspop “Ben, mijn kleine wildebras” verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries in een oplage van slechts 5000 poppen wereldwijd. Aarzel daarom niet en bestel de kleine “Ben” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk