Benjamin – Babypop

Levensecht Babypop van Tasha Edenholm

  • Exclusief ontworpen voor The Ashton-Drake Galleries
  • Van natuurgetrouwe RealTouch®-vinyl
  • Met de hand aangebracht haar en met de hand gekleurde details
  • Met natuurgetrouw gewicht
  • Inclusief echtheidscertificaat

originele grootte: ca. 43,2 cm

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

€ 159,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 53,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02186-001

Is deze kleine bolle toet geen heerlijk ventje? Die heerlijke bruine ogen, dat kleine wipneusje, dat zachte haar. Gewoonweg een schat die je meteen in je armen zou willen nemen. Kijk, het lijkt bijna of hij nog meer gaat lachen als hij u ziet! 

Levensecht en liefdevol gemodelleerd!
De kleine “Benjamin” is een ongeloofl ijke levensechte babypop die door Tasha Edenholm exclusief ontworpen is voor The Ashton-Drake Galleries. De huid van deze kleine schat is van ons natuurgetrouwe RealTouch®-vinyl vervaardigd. Daarom voelt “Benjamin” als een echte baby aan. Bovendien heeft hij met de hand aangebracht haar en met de hand gekleurde details. Zijn blik uit onweerstaanbare donkerbruine ogen en het bijna levensechte gewicht maken van deze verzamelaarspop een kostbaar lichtpunt in elke poppenfamilie. Til de kleine “Benjamin” op en sluit hem in uw hart.

Inclusief bekleding met aapje als applicatie 
De kleine “Benjamin” is bekleed met een wondermooi kruippakje met capuchonnetje. Vanaf de borst van dit zachte outfi t lacht een schattig aapje u toe. Natuurlijk kunt u het heerlijke ventje ook andere babykleertjes aantrekken. 

Een exclusieve poppendroom 
“Benjamin” van Tasha Edenholm verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is in de handel niet verkrijgbaar. Het bijgevoegde echtheidscertificaat toont aan dat deze pop een origineel is van de The Ashton-Drake Galleries en attesteert de authenticiteit van uw exemplaar. Verheugt u zich over een betoverend klein ventje, dat uw hart onstuimig zal veroveren. Verzeker u van de nieuwe creatie van Tasha Edenholm “Benjamin” het liefst meteen vandaag!

De snoezige teentjes zijn liefdevol met de hand gekleurd en de gehele huid is van levensecht RealTouch®-vinyl


Misschien vind je dit ook leuk