Liefdevolle herinneringen – hanger

Gedachtenishanger in hartvorm met een diamant

  • Bezet met een echte diamant
  • Edel met goud en rodium geplatteerd
  • Emotioneel inschrift op de achterzijde
  • Inclusief echtheidscertificaat
  • Exclusief van The Bradford Exchange

Afmetingen hanger: 3,1 x 3,7 cm (b x h)
Lengte van de ketting: 45,2 cm

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
526-B1029.01

We zijn onsterfelijk, zolang nog iemand aan ons denkt
Wanneer een geliefde persoon ons verlaat, leeft zijn of haar geest toch voor altijd voort in ons hart. In onze gesprekken en herinneringen blijft deze persoon zo een levend deel van ons dagelijkse leven. Draag dit sieraad nu als een prachtige uitdrukking voor uw “Liefdevolle herinneringen”!

Filigraan vormgegeven met een echte diamant
De twee bogen van deze harthanger zijn ontworpen als gestileerde engelenvleugels en tonen zo, dat we onze overledenen altijd in onze harten dragen. Een kostbare goud- en rodiumplattering veredelt de hanger en de halsketting. In het midden van het hart hangt een klein, vrij bewegend kruisje, dat bezet is met een echte diamant. Op de achterzijde van de hanger staat het beroemde inschrift: “Als mijn tranen een trap konden bouwen en mijn herinneringen een weg, zou ik naar de hemel gaan en jou naar huis halen” (in het Engels).

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze filigrane harthanger verschijnt uitsluitend bij The Bradford Exchange en is in de handel niet verkrijgbaar. U ontvangt hem in een cadeaubox inclusief echtheidscertificaat. Draag uw dierbaren voor altijd in uw hart en houd de herinnering aan hen levendig. Bestel de gedachtenishanger “Liefdevolle herinneringen” beter meteen vandaag!