Berg van het geloof – paassculptuur

Verlichte paassculptuur naar Thomas Kinkade

  • Geïnspireerd door de motieven van Thomas Kinkade
  • Detailreich liebevoll von Hand koloriert
  • Met de hand gemodelleerd en beschilderd
  • Met 45 gemodelleerde figuren
  • Wereldwijd gelimiteerd tot 295 productiedagen

Grootte: ca. 38 cm

Inclusief netaansluiting
Functioneert ook met 3 normale AA-batterijen (niet meegeleverd)

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
14-00229-001G

De lijdensweg van Christus – uitgebeeld in 13 indrukwekkende scènes
De goede week wordt in alle christelijke godsdiensten beschouwd als de belangrijkste week van het kerkelijk jaar, die de voorbereiding vormt voor Pasen, het belangrijkste feest van het christendom. En juist in deze tijd, waarin we het lijden, de dood en de opstanding van Christus op een bijzondere wijze herdenken, willen we onze woning in de geest van ons geloof versieren. Daarom ben ik vandaag bijzonder verheugd, u een kunstwerk voor te stellen, waarin het geweldige verhaal van het leven van Christus tot leven komt in een driedimensionaal meesterwerk!

Artistiek gemodelleerd en handmatig beschilderd
Geïnspireerd door de schilderkunst en de religieuze motieven van Thomas Kinkade is deze adembenemende driedimensionale sculptuur met de hand gemodelleerd en gedetailleerd beschilderd. De sculptuur neemt u mee op een reis naar de historische gebeurtenissen van de goede week – de lijdensweg van Christus. Begeleid Jezus Christus bij zijn intocht in Jeruzalem, zie Judas’ verraad van Jezus, de laatste avond met zijn discipelen en wees ten slotte getuige van zijn martelaarschap en triomfale opstanding. Het hele verhaal ontvouwt zich in dertien dramatische scènes met 45 gemodelleerde figuren en van binnenuit verlichte gebouwen!

Exclusief bij The Bradford Exchange
De verlichte sculptuur verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is wereldwijd gelimiteerd tot 295 productiedagen. Naar de buitengewoon vormgegeven kunstobjecten van Thomas Kinkade is wereldwijd veel vraag. Aarzel dus niet: Reserveer beter vandaag nog de unieke paassculptuur “Berg van het geloof”!

Misschien vind je dit ook leuk