Beschermengel roeper – hanger

Klankbal-hanger met engelenveeramulet

  • Blauw geëmailleerde klankbal
  • Met de hand vervaardigd
  • Edel geplatteerd met rodium en platina
  • Versierd met Swarovski®-kristallen
  • Inclusief echtheidscertificaat

Diameter van de klankbal: 2,2 cm
Lengte van de veer: 3 cm
Lengte van de ketting: 76 cm

€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
526-JUJ06.01

Schitterend en veelzeggend tot in het kleinste detail! Als men een klankbal draagt en er klinkt een zacht belgeluidje, dan roepen we onze beschermengel op – althans volgens een oud Spaans gebruik. The Bradford Exchange presenteert u nu deze unieke sierhanger, die nog veel meer is dan een symbool voor hoop, aanmoediging en geluk, want uw beschermengel wacht op een belgeluid afstand op uw roep!

De fijne klankbal is vakkundig met de hand vervaardigd en voorzien van een diepblauwe emaillering. Het filigrane, prachtig ineengestrengelde patroon is veredeld met een kostbare rodium- en platinaplattering. De bal kan geopend worden om de blik op het kleine belletje vrij te geven. Op het engelenveeramulet aan de halsketting, eveneens van een rodium- en platinalaagje voorzien, fonkelen echte Swarovski®-kristallen. Inclusief ontroerend gedichtkaartje (in het Engels).

Exclusief bij The Bradford Exchange
Dit sieraad verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Geef uzelf of een geliefde een cadeau dat uit het hart komt en het volgende belooft: “Je bent niet alleen”! Bestel beter vandaag nog de edele klankbal-hanger “Beschermengel-roeper”!