Beschermers van de tijd – staande lamp

Statement-lamp met uilmotieven

  • Met motieven van Elena Samoryadova
  • Volledig functionerende staande statement-lamp
  • Lampenkap van hoogwaardige stof
  • Opwindende kunstwerken uit elk perspectief
  • Streng gelimiteerd tot slechts 295 productiedagen

Hoogte: 152,4 cm
Breedte sokkel en kap: 25,4 x 25,4 cm

U heeft lampen nodig van het type E27/27,0 mm. Worden niet meegeleverd.

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
422-JIN05.01G

Kunstwerk en lamp tegelijk!
Reeds de oude Grieken beschouwden de uil als een symbool van wijsheid en bescherming. In de interpretatie van de jonge Russische kunstenares Elena Samoryadova fungeren de uilen als mystieke beschermers van de tijd en dragen zij de sleutel tot de seizoenen. Geniet nu van de geheimzinnige aanwezigheid van wijze uilen in uw woning – met een buitengewone staande statement-lamp van The Bradford Exchange!

De spectaculaire staande lamp is indrukwekkend versierd met de prachtige portretten van vier verschillende uilen. Elke uil draagt daarbij in zijn snavel de sleutel tot hart en ziel van een van de vier seizoenen. De mystieke uilenmotieven zijn ontworpen door de opkomende kunstenares Elena Samoryadova. De fraaie in houttint uitgevoerde voet is voorzien van een voetschakelaar voor het eenvoudig in- en uitschakelen van de lamp.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De staande lamp verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is gelimiteerd tot 295 productiedagen. Verfraai uw woning niet alleen met een indrukwekkend kunst-statement, maar ook met een uiterst moderne staande lamp voor een sfeervolle avondlijke verlichting. Bestel uw exemplaar van “Beschermers van de tijd” beter nog vandaag!© 2021 Elena Samoryadova

TG21-001.01G