Bij de waterlelievijver – katten-tas

Designertas met kattenmotief van Jürgen Scholz

  • Met de speelse kunst van Jürgen Scholz
  • Met de hand vervaardigd van gekorreld kunstleer
  • Ruim, afsluitbaar binnenvak
  • Hartamulet met pootafdruk
  • Afneem- en verstelbare schouderriem

Afmetingen: 33 x 22,9 cm (b x h)

Materiaal: 90 % polyurethaan, 5 % polyester en 5 % metaal

€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Met 90-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-38841-001

Modieus, stijlvol, verfrissend anders
Niemand laat speelse kattenkinderen zo charmant tot hun recht komen als de populaire Dresdense kunstenaar Jürgen Scholz. Nu presenteert The Bradford Exchange u deze exclusieve designertas waarmee u elke dag uw liefde voor onze snorrende vrienden kunt tonen!

Designertas met kunstenaarsmotief
De handtas is met de hand vervaardigd van gekorreld kunstleer. Op de voorzijde staat een populair kunstwerk van Jürgen Scholz met een paar schattige katjes die naast een kabbelend beekje spelen. Het moderne colour-blocking-design is uitgevoerd in ivoor, blauw en warm bruin. Blauwe kunstleren handgrepen en de afneembare schouderriem – waarmee de handtas in een handomdraai in een praktische schoudertas kan worden veranderd – zorgen voor een hoog draagcomfort. Het hoofdvak met rits heeft een afsluitbaar binnenvak en twee steekvakken – ideaal om uw persoonlijke dingen veilig en netjes op te bergen.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De handtas verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Bestel uw designertas “Bij de waterlelievijver” beter nog vandaag!© 2022 Jürgen Scholz