Zwarte schittering – Diamonesk-ring

Een ring zo opwindend en elegant als het zwarte jurkje

  • 6-karaats zwarte Diamonesk®-diamant
  • Met de hand vervaardigd
  • Van 925-sterling- zilver
  • Bezet met meer dan 8 karaat aan kunstdiamanten
  • In een edele cadeaubox inclusief echtheidscertifi caat

Verkrijgbare maten: 6–12
Ringkop: ca. 10 x 7 mm (b x h)

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie

Klikt u op deze link om dit PDF document de ringmaat te downloaden.

Productnummer:
01-25760-001

Een juweel vol klassieke elegantie
Elke vrouw heeft in haar klerenkast bijzondere kledingstukken nodig, waarop ze steeds kan vertrouwen - kleding, die elke look accentueert. En natuurlijk moeten sieraden geen uitzondering zijn. Draag nu een exclusieve statement-ring als een spannende interpretatie van dat zwarte jurkje – gepresenteerd door The Bradford Exchange!

De ring is kunstzinnig handmatig vervaardigd van 925-sterling-zilver. Het design-highlight is de zwarte 6-karaats Diamonesk®-diamant in het midden van de ring. De kunstedelsteen wordt omlijst door twee witte Diamonesk®-diamanten, waaraan nog verdere glinsterende kunstedelstenen aansluiten. Onze Diamonesk®-diamanten kunnen wat betreft slijping, kleur en helderheid concurreren met echte diamanten. Ze bieden u het vuur en de schittering van onberispelijke diamanten – maar tegen een fractie van de prijs.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De statement-ring verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. U ontvangt hem in een edele cadeaubox inclusief echtheidscertificaat. Draag een sieraad, waarmee u bij iedere gelegenheid een perfecte indruk maakt, net zo klassiek-elegant als dat kleine zwarte jurkje. Bestel uw ring “Zwarte schittering” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk