Boodschap van Jou – diamanthanger

Diamanthanger met roodborstjesmotief

  • Filigraan roodborstje-motief
  • Edele goudplattering
  • Met een echte diamant
  • Rode email-accenten
  • Fijn inschrift op de achterzijde

Grootte hanger: ca. 3 cm (zonder oogje)
Lengte van de ketting: 50,8 cm (plus 3 cm verlengingsketting)

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie

Productnummer:
526-CHA19.01

Trooster voor de ziel
Het tedere roodborstje geldt als trooster voor de ziel. Want als dit lieve vogeltje ons leven binnenvliegt of voor ons zingt, brengt het ons een boodschap uit de hemel en wil onze pijn over het verlies van een geliefde verzachten – zegt een oude legende. Draag nu een sieraad op uw hart als symbool van een inspirerende boodschap van een geliefde, die u zegt, dat u nooit zonder hem zult zijn!

Filigraan design met edele goudplattering
De met de hand vervaardigde hartvormige hanger is voorzien van een kostbare goudplattering en versierd met glinsterende sierstenen. In het midden zitten twee filigraan vormgegeven roodborstjes en kijken elkaar aan, alsof ze een boodschap van u geliefden delen. Met stralend rode email-accenten schitteren de roodborstjes met verdere vergulde details en sierstenen. Op de verbinding tussen halsketting en hanger zit een met de hand aangebrachte echte diamant.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De hanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Bestel de sierhanger “Boodschap van jou” beter nog vandaag!