Droom lekker, lieve Emily – babypop

Levensgrote babypop met natuurlijke ademhaling

  • Van de kunstenares Linda Webb
  • Levensechte RealTouch®-vinyl 
  • U kunt voelen, hoe Emily “ademt”!
  • Met de hand ingebrachte haartjes
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte: ca. 56 cm

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-01251-001

De lieve Emily verrast u met haar natuurlijke ademhaling!
In haar beste nieuwe kleertjes is de kleine Emily het middelpunt van de familiebijeenkomst. Maar zoveel aandacht maakt moe, vooral zo’n lief engeltje… en zo glijdt ze langzaam in een diepe slaap. Met een rustige ademhaling droomt de kleine “Emily” van al die lieve mensen om haar heen. En als u “Emily” in uw armen heeft, kunt u zelfs voelen, hoe haar borst op en neer beweegt!

Ze ziet er werkelijk uit als een echte baby – een meesterwerk van Linda Webb
Met “Droom lekker, lieve Emily” wordt u een buitengewone uitgave van de populaire kunstenaars Linda Webb voorgesteld, die exclusief bij The Ashton-Drake Galleries verschijnt. Naast de natuurlijke uitstraling, die dankzij het levensechte RealTouch®-vinyl steeds weer opzienbarend is, verrast deze kunstenaarspop met een nieuwe bijzonderheid: u kunt voelen, hoe de kleine “ademt”! Door een verborgen mechanisme wordt haar borst op en neer bewogen – zoals bij een echte baby. Het schattige gebreide jasje over het rompertje en het vlotte haarbandje met de rozenstrik in de met de hand ingebrachte haartjes maken de levensechte uitstraling perfect.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
“Droom lekker, lieve Emily” verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries. Ze is de eerste “Emily”-pop, die er niet alleen levensecht uitziet, maar ook nog natuurlijk ademt! Verzeker u zo spoedig mogelijk van dit meesterwerk, voordat “Droom lekker, lieve Emily” uitverkocht is! Reserveer beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk