Carolines grote optreden – kunstenaarspop

Levensecht gemodelleerde verzamelaarspop

  • Gedetailleerd met de hand beschilderde
  • Van het onvergelijkelijke RealTouch®-vinyl
  • Armpjes en beentjes zijn beweeglijk
  • Meer dan 200 roze kunstparels versieren het jurkje
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Hoogte van de pop: 71,1 cm

€ 229,90

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 45,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-02701-001

Opgewonden en ongeduldig wacht de kleine “Caroline” op haar ouders. Want vandaag nemen haar ouders haar voor het eerst mee naar een grote party. “Caroline” ziet er prachtig uit met haar gekamde haartjes en het schitterende jurkje, dat mama extra voor haar heeft gekocht. Mama en papa zijn heel trots, vanavond zo‘n schitterend engeltje te kunnen presenteren.
De huid van de kleine “Caroline” is geheel vervaardigd van het onvergelijkelijke RealTouch®-vinyl. Dit materiaal is als geen ander geschikt voor de levensechte voorstelling van tedere kinderhuid. Het zachte stoffen lichaampje garandeert u een levensechte belevenis, als u het schatje in uw armen neemt. Armpjes en beentjes zijn beweeglijk, zodat u “Caroline” bijvoorbeeld op een kinderstoeltje kunt zetten. De zachte rode kleur van de handmatig beschilderde huid, het gekrulde honingblonde haar, het lieve ronde gezichtje en de fonkelende blauwe oogjes verlenen “Caroline” een verlokkende schoonheid. Daarbij draagt de kleine schat een ivoorkleurige droom van satijn, kant en tule. Meer dan 200 roze kunstparels versieren het op maat gemaakte jurkje. Aan de voetjes zit een paar verrukkelijke Mary-Jane-schoentjes, die eveneens zijn bezet met kunstparels. De parelketting om het lieftallige halsje en de roze strikken in het haar en aan de taille ronden het geheel perfect af.

Deze poppen zijn geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk