Coca-Cola – wandklok

Wandklok in de stijl van een 50er-jarendrankautomaat

  • In de look van een 50er-jaren-drankautomaat
  • Inclusief verlichting, beweging en geluiden
  • Gemodelleerde flessenopener en muntteruggave
  • Gelimiteerd tot 295 productiedagen
  • Uitsluitend bij The Bradford Exchange

Grootte: 18,4 x 48,9 x 10,2 cm (B x H x D: Hoogte incl. slinger)

Werkt op 1 “AA”-batterij en 2 “D”-batterijen, (niet in de levering inbegrepen)
De geluids- en bewegingseffecten kunnen worden uitgeschakeld

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
01-16481-001

Geniet van het levensgevoel van de kleurrijke 50er jaren!
De 50er jaren, dat was de tijd van de Rock ’n’ Roll, de grote Amerikaanse sleeën, de juke boxen en de klassieke drankautomaten. En wat was er mooier dan op een hete zomerdag een ijskoude Cola te drinken? De bediening van de drankautomaat zelf was al een belevenis op zich – te beginnen met het metalen gerinkel van de muntinworp, het geratel van de motor en de klank van de bewegende glazen fles, tot aan het spannende sissen bij het openen van de fles!

Een wandklok als tijdreis naar de 50er jaren
Beleef de glorietijd van klassieke drankautomaten, toen een Coke® nog met stijl geserveerd werd! Deze unieke wandklok haalt de look van een tijdperk terug in uw woning. Ontworpen in het authentieke vintage-design van de 50er jaren, inclusief Coca-Cola®-logo, gemodelleerde muntteruggave en flesopener. Elk heel uur verlichten neonachtige led-lampjes de wijzerplaat. In het uitgiftevak verschijnt een Cola-flesje, terwijl het typische geluid van een sissend opengaande Cola klinkt. Binnenin tikt een betrouwbaar kwartsuurwerk, twee kleine Coke®-flesjes dienen als klokgewichten en een Coke®-kroondop als slinger.

Exclusief bij The Bradford Exchange!
Deze officieel geautoriseerde wandklok verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is beperkt tot 295 productiedagen. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en authenticiteit. Beleef het gevoel van een vervlogen tijdperk en bestel beter vandaag nog uw “Coca-Cola”-wandklok!


Coca-Cola graphics © The Coca-Cola Company, COCACOLA, COKE, the Contour Bottle design, and the Red Disc Icon are trademarks of The Coca-Cola Company. All Rights Reserved. Distributed by The Bradford Exchange.