Voor Altijd Mijn Dochter – Sierarmband

Met sterling-zilver geplatteerd armband

  • Met de hand vervaardigd
  • Met twee diamanten
  • Met sterling-zilver geplatteerd
  • Met gevoelvolle gravure aan de binnenzijde
  • In een cadeaubox inclusief echtheidscertificaat

Polsomvang: tot 18 cm

€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-27721-001

Vier een liefdesband
Een dag is mooier, als u hem met uw dochter doorbrengt. Elk moment is bijzonder en wordt een prachtige herinnering, die u beiden voor altijd zult delen. En u weet, dat uw harten altijd verenigd zullen zijn, waar het leven uw dochter ook heen zal brengen.

Filigraan design met echte diamanten
Toon uw liefde voor uw dochter met de “Voor Altijd Mijn Dochter” armband, een heel bijzonder sieraad van The Bradford Exchange. Meesterlijk ontworpen en uitgevoerd in een modieus, open design, toont de armband twee heel fijn gevormde hartjes, beide met een echte diamant. Dit hartvormige sieraad is kostbaar met sterling-zilver geplatteerd en aan de binnenzijde voorzien van een gevoelvolle gravure: “Waar het leven je ook brengt, je blijft altijd mijn dochter”. U ontvangt uw sieraad in een edele cadeaubox inclusief fluwelen sieraadbuideltje.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De armband verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertifi caat garandeert u de hoge kwaliteit en authenticiteit. Bestel de armband “Voor Altijd Mijn Dochter” beter nog vandaag!