De Arend

  • zwitsers kwaliteits-kwarts uurwerk
  • kast van solide edelstaal met IP-plattering
  • echt lederen band
  • gravure op de achterkant
  • gelimiteerd op slechts 2.014 exemplaren
  • genummerde originelen
  • 120-DAGEN teruggeefgarantie

Armband: voor polsomvang van ca. 17 tot 22,5 cm
Maten kast: ca. 3,1 x 5 cm

€ 169,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
531-FAN02.01

In het jaar 1839 begon in Nederland een nieuw tijdperk: De eerste stoomlocomotief – “De Arend” – reed op de nieuwgebouwde spoorlijn tussen Haarlem en Amsterdam. Na aanvankelijke sceptisch werd het spoorwegnet verder uitgebouwd en nog voor eeuwwisseling ontwikkelde zich de spoortrein tot het belangrijkste verkeersmiddel in Nederland. In 2014 viert deze gebeurtenis zijn 175ste verjaardag. Ter gelegenheid van dit jubileum verschijnt bij The Bradford Exchange een gelimiteerd herenhorloge: “De Arend - Met volle kracht naar Haarlem”.

De elegante wijzerplaat met klassieke Arabische cijfers draagt de naam van de trein “De Arend” en – zoals de beroemde stoomlocomotief hem droeg – eronder een jaartal van de eerst rit, 1839. Kast van solide edelstaal met IP-platteringen wordt met een hoogwaardig echt lederen band om uw pols gehouden. In het binnenwerk verricht een nauwkeurig en hoogwaardig Zwitsers kwaliteits-uurwerk exact haar dienst. Een gegraveerde lijntekening van de stoomlocomotief en het uitgavenummer van uw exemplaar sieren de achterkant van het horloge. De oplage is slechts op 2.014 exemplaren wereldwijd gelimiteerd.
 
Het stijlvolle horloge “De Arend” verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is in de handel niet verkrijgbaar. Het horloge wordt u in een representatieve sieraaddoos geleverd en door een met de hand genummerd echtheidscertificaat begeleidt. Zo is ieder horloge een kostbaar unicaat en verzamelstuk.