De belangrijkste gebeurtenissen uit de Bijbel – medaille-collectie

Exclusieve medaille-collectie met illustraties van Gustave Doré

  • Mit 99,9% Silber beschichtet
  • Geslagen in de hoogste kwaliteitsklasse, proof
  • Belegd met 99,9% zilver
  • Tafereelen uit de bijbelse geschiedenis
  • Inclusief een edele prestige-cassette

Ø Medaille: 39 mm
Maten: 29,2 x 5,1 x 11,7 cm (B x H x T)


Prijs geldt uitsluitend voor de eerste editie!
Elke verdere editie kost dan € 59,90.

Afgebeeld ziet u een vooruitblik op de eerste twee uitgaven. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt met tussenpozen van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 29,90 Eerste uitgave

Verzending & Service: € 4,95

Met 14-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
17-02359

Geïnspireerd door een van de grootste illustratoren van de wereldliteratuur – Gustave Doré
De bijbelillustraties van de Franse schilder en graficus Gustave Doré behoren tot de bekendste van de wereld. Nu sieren zijn epische bijbelse illustraties deze spectaculaire medaillecollectie – exclusief gepresenteerd door The Bradford Exchange!

De unieke collectie begint met uitgave 1 “Het laatste avondmaal”. Uitgave 2 “De geboorte van Jezus” volgt spoedig, inclusief een edele prestige-cassette met opbergmogelijkheid voor de hele collectie. Uitgave 3 “De schepping van Eva” en verdere medailles volgen als afzonderlijke uitgaven. Elke medaille van de collectie is belegd met 99,9% zilver en geslagen in de hoogste kwaliteitsklasse, proof. De voorzijde van elke medaille toont een dramatisch tafereel uit de bijbelse geschiedenis. De achterzijde is voor elke medaille hetzelfde en toont de opengeslagen Bijbel, een stralend kruis en de namen “Oude testament” en “Nieuwe testament” in het Latijn. U ontvangt elke medaille in een transparant hoesje.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De medaille-collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange. Het meegezonden echtheidscertifi caat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elke medaille. Start met uitgave 1 “Het laatste avondmaal” en bestel beter vandaag nog uw medaille-collectie “De belangrijkste gebeurtenissen uit de Bijbel”! De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

Misschien vind je dit ook leuk