De Duke-Express – John Wayne-modelspoorweg-collectie

Exklusief modelspoorweg-collectie met John Wayne-motieven

  • Officieel geautoriseerd
  • Locomotief met licht
  • Versierd met kleurrijke westerntaferelen
  • Handmatig gemodelleerd sculptuur van de Duke
  • Incl. GRATIS railset en transformator


Alle verdere uitgaven van deze collecties worden in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. Een collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden binnen de aangegeven garantieperiode worden opgezegd.

Onze modelspoorbanen zijn uitsluitend voor volwassenen verzamelaars. Het handelt zich hier om kleine modellen die origineel en op schaal gemaakte gelicentieerde verzamelproducten.

Prijs: per levering

€ 99,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
14-01996

MET VOLLE KRACHT HET WILDE WESTEN IN
John Waynes charisma, zijn geestkracht en onbuigzame karakter hebben in talloze films het beeld van de Amerikaanse held bepaald. Met deze unieke modelspoorwegcollectie brengt u niet alleen uw bewondering voor de Duke tot uiting, maar eert u ook de geweldige pioniersdagen van de spoorwegen!

Levende modelspoorweg-fascinatie
Steek eenvoudig de rails in elkaar, sluit de transformator aan en beleef, hoe de stoomlocomotief krachtig in beweging komt! De wagons zijn versierd met kleurrijke westerntaferelen uit het werk van John Wayne. Met de tender ontvangt u een handmatig gemodelleerde en beschilderde sculptuur van de Duke, die kan worden afgenomen. Met de volgende uitgaven ontvangt u verdere sculpturen, die u met trots kunt presenteren. Bestel uw spoorwegcollectie “De Duke- Express” beter nog vandaag!

GRATIS met uitgave 2 een 14-delige railset en met uitgave 3 een transformator inclusief snelheidsregelaar ter waarde van € 60,–JOHN WAYNE & DUKE/THE DUKE are the exclusive trademark property of John Wayne Enterprises, LLC. The John Wayne name and likeness and all other related indicia are the intellectual property of John Wayne Enterprises, LLC. All rights reserved. www.johnwayne.com

Misschien vind je dit ook leuk