De Finishing Touch

Naar een werk van Richard MacNeil

  • Met verlichting en muziek: Speelt een medley van acht populaire kerstliederen
  • Met de hand beschilderd om fijnste details en nuances van de sculptuur te accentueren
  • Gelimiteerde, met de hand genummerd oplage, met de hand genummerd echtheidscertificaat
  • De boom straalt met minilampjes en glinsterende sneeuwvlokken

Grootte: 28 cm hoch

€ 119,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 59,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-21476-001

Vers gevallen sneeuw lokt een meisje naar buiten om in de zachte sneeuw rond te dartelen. Met haar slee is ze op pad gegaan, een sjaal, een muts, een riem, steenkooltjes en een wortel heeft ze erop gelegd. Ze wil haar eigen sneeuwpop maken en zo de winter begroeten.

Terwijl de glinsterende sneeuwvlokken vallen, begint ze, de bal voor zijn buik te rollen. Ze wordt gadegeslagen door een nieuwsgierige rode kardinaalvogel, die op een tak in de boom zit. Nu nog zijn hoofd erop zetten en het vriendelijke gezicht uit steenkooltjes en wortelneus getoverd. Nog snel de riem omgedaan en de muts opgezet, klaar is de sneeuwpop. Stop! De sjaal ontbreekt nog. Nu is de sneeuwpop klaar.

Een liefdevol portret met muziek en lichtschijnsel

Dit hartverwarmende tafereel heeft de schilder Richard MacNeil op wonder-baarlijke wijze geportretteerd. En wij hebben het voor u van zeer fijn sculptuur-gietwerk driedimensionaal nagemaakt. Bovendien branden er op de takken kleine lampjes, als bevroren dauwdruppels, terwijl het muziekmechaniek een medley van 8 populaire kerstliederen speelt. De sculptuur is liefdevol met de hand beschilderd om elk fijnste detail te accentueren. De sokkel in mahonie-optiek heeft een messing plaket met de namen van de figuur “De Finishing Touch” (Nederlands: “De afwerking”.)

Beleef een exclusieve wereldpremière

De sculptuur “De Finishing Touch” verschijnt nu als exclusieve wereldprimeur uitsluitend bij The Bradford Exchange. Elke editie van de gelimiteerde sculptuur is met de hand genummerd en wordt door een gelijkluidend genummerd echtheidscertificaat begeleid. Verheugt u zich op een sfeervolle winterdecoratie en verzeker u van “De Finishing Touch” naar het werk van Richard MacNeil het liefst meteen vandaag.