De Ford Mustang story – medaille-collectie

Officiële herdenkingsmedaillecollectie ter ere van de Ford Mustang

  • Officieel geautoriseerd
  • Geslagen in de hoogste kwaliteit “proof”
  • Voorzien van een kostbaar laagje 99,9% zilver
  • Doorzichtige veiligheidscapsule voor elke medaille
  • GRATIS displaybox (levering 2)

Ø medaille: 38 mm

Prijs geldt uitsluitend voor de eerste editie!
Elke verdere editie kost dan € 49,90.

Afgebeeld ziet u een vooruitblik op de eerste uitgave. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt met tussenpozen van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden onderbroken of opgezegd.

€ 29,90 Eerste uitgave

Verzending & Service: € 4,95

Met 14-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
17-02249

Geïnspireerd door de ongetemde Amerikaanse geest, die de Ford Mustang altijd heeft belichaamd, presenteert The Bradford Exchange u nu de officieel geautoriseerde “Ford Mustang story”-herdenkingsmedaille-collectie.

Het begin wordt gemaakt door de “Geboorte van een legende” met de originele Mustang van 1964. Elk van de medailles in deze verzameling heeft een full-colour afbeelding van een Ford Mustang-model op de voorzijde samen met zijn karakteristieke dashboard eronder. Op de achterzijden staat het iconische “pony”-logo van de klassieke Mustang in stralende kleuren. Elke medaille is geslagen in de hoogste kwaliteit “proof” en voorzien van een kostbaar laagje 99,9% zilver. Om de stralende schoonheid van de collectie voor de eeuwigheid te behouden is elke medaille veilig verpakt in een doorzichtige capsule. Bij uitgave twee ontvangt u bovendien een GRATIS displaybox om uw hele Mustang-medaillecollectie te presenteren en te bewaren.
Ford Motor Company Trademarks and Trade Dress used under license to The Bradford Exchange www.fordmotorcompany.com Bradford Exchange Mint is not affiliated with the U.S. Government or U.S. Mint