De kerstman komt – sculptuur

Verlichte Thomas-Kinkade-sculptuur

  • Gecreëerd naar de inspirerende kunst van Thomas Kinkade
  • Sfeervol van binnenuit verlicht
  • Met om de sculptuur rijdende slee
  • Liefdevol met de hand beschilderd
  • Exclusief bij The Bradford Exchange
Hoogte: ca. 28 cm

Inclusief netadapter. Functioneert ook met 2 “AA”-batterijen (niet meegeleverd)

€ 159,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 53,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-08868-701G

Vier het witte jaargetijde met de “Schilder van het licht™
Goedmoedig zetelt deze zilverglanzende en glinsterende kerstman boven het stemmige Victoriaanse dorp. In zijn linkerhand bungelt een fonkelende lantaarn terwijl zijn rechterhand de lijst met de namen van alle brave kinderen van deze wereld vasthoudt. De unieke vormgeving van deze kerstman-sculptuur is geïnspireerd door de romantische werken van Thomas Kinkade!

Een meesterwerk met onweerstaanbare charme
De geheel in zilver geklede kerstman is met de hand vervaardigd van kristalhelder geslepen kunstglas. Zijn buik is als een venster naar een andere, magische wereld, want daarin wordt een klein dorpje zichtbaar, dat werd vormgegeven naar de populaire motieven van de “Schilder van het licht”. Uit de vensters van het dorpje, dat uit drie gebouwen en een schaatsvijver bestaat, straalt door de geïntegreerde verlichting een zacht schijnsel, dat de sfeervolle winterse taferelen in een feestelijke glans dompelt. Elk fijn figuurtje is kunstzinnig met de hand gemodelleerd en tot in de details handmatig beschilderd. En om het geheel perfect te maken draait een nostalgische kerstman zijn rondjes op zijn rendierslee om de sokkel in mahonie-look.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze unieke verzamelaarssculptuur verschijnt nu in een tot 95 branddagen gelimiteerde oplage exclusief bij The Bradford Exchange. Een echtheidscertificaat bewijst de authenticiteit van uw exemplaar. Verzeker u van dit sfeervolle meesterwerk en aarzel niet: Reserveer beter nog vandaag uw feestelijke sculptuur “De kerstman komt”!

©2019 Thomas Kinkade, The Thomas Kinkade Company, Morgan Hill, CA., all rights reserved.