De kerstman komt – verzamelaarspop

Exclusieve kerstman-verzamelaarspop

  • Van sculptuurgieting gemodelleerd
  • Met de hand beschilderd
  • Levensechte mohair-baard
  • Op maat vervaardigde kerstmankleding
  • Geïntegreerde verlichting

Hoogte: 45,7 cm

Heeft 3 “AAA”-batterijtjes nodig (niet meegeleverd)

€ 199,80

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-03274-001

Het is echt Kerstmis!
Eindelijk is de nacht aangebroken en buiten voor het raam dansen de sneeuwvlokken in de koude winterwind. Het is de avond voor Kerstmis en overal hopen grote kinderogen de slee van de kerstman in de lucht te zien of het gekletter van hoeven op het dak te horen. Zal het deze Kerstmis eindelijk zover zijn? Zal de kerstman met zijn sneeuwwitte baard en vrolijke lach zich vertonen? Plotseling een geluid van boven. Zou het echt gebeuren?

Geïnspireerd door de droom een keer de echte kerstman te kunnen zien, presenteert The Bradford Exchange u nu deze unieke kerstman-verzamelaarspop, die uw woning met zijn stralende kerstaura zal opvrolijken!

Buitengewone ambachtelijke kunst
De meer dan 45 cm hoge kerstman-verzamelaarspop is met de hand gemodelleerd van de allerfijnste sculptuurgieting. Zijn wangen en mond zijn met de hand beschilderd, om de vriendelijke gelaatsuitdrukking te accentueren, terwijl zijn blauwe ogen stralen van plezier. De levensechte mohair-baard is zorgvuldig handmatig aangebracht. De kerstman draagt zelfs een gouden bril met een neusbrug. Het klassieke rode gewaad is met de hand op maat vervaardigd van kunstzijde en versierd met kunstbont, gouden pailletten en met goud afgezette zakken. In de zoom van de mantel zijn LED-lampjes geïntegreerd, die met een druk op de knop een warm licht uitstralen. Onder de prachtige mantel draagt de verzamelaarspop een vest van rood en gouden brokaat, dat eveneens bezet is met kunstbont. En de cadeautjeszak van goudlamé ontbreekt natuurlijk ook niet!

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Aarzel niet en bestel de verzamelaarspop “De kerstman komt” beter nog vandaag!