De Magie van Disney - drinkschaalcollectie

De magie van Disney is slechts een slok verwijderd - exclusieve collectie drinkglazen

  • Officieel gelicentieerd door Disney gelicentieerd artwork
  • Met je favoriete Disney figuren op de drinkglazen
  • Perfect geïsoleerd en gemaakt van roestvrij staal
  • Inclusief herbruikbare, milieuvriendelijke rietjes
  • Niet in de handel verkrijgbaar

Drinkbeker: 11,4 cm hoog, capaciteit: 355 ml
Waterfles: 26,7 cm hoog, capaciteit: 500 ml
Reisbeker: 17,8 cm hoog, capaciteit: 590 ml 

Prijs: per levering

Hier zie je een voorproefje van de volgende uitgaven. Elke volgende uitgave van de collectie wordt afzonderlijk verzonden en gefactureerd met tussenpozen van 21 dagen, zolang je wilt. De collectie kan op elk moment zonder opgaaf van redenen worden onderbroken of geannuleerd.

€ 49,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

1 HEEL JAAR RETOURGARANTIE

Productnummer:
01-37105

Er is geen reden waarom je dagelijkse routine niet je eigen gevoel voor plezier zou weerspiegelen. Breng nu een vleugje Disney-magie naar je drinkgewoonten met deze unieke drinkbakcollectie. Kijk uit naar de collectie “De magie van Disney”.

Elke beker of fles in deze collectie is vakkundig vervaardigd uit glanzend roestvrij staal en perfect geïsoleerd om koude dranken verfrissend koel en warme dranken behaaglijk warm te houden. Uitgave 1 presenteert twee diepblauwe drinkbekers, elk versierd met personages uit Disney's “Assepoester” en “Sneeuwwitje en de zeven dwergen”. Met de herbruikbare, milieuvriendelijke rietjes kun je ontspannen drinken uit de geïsoleerde bekers zonder afval te veroorzaken. De full-colour motieven van je favoriete Disney figuren zijn aangebracht op het roestvrij staal en zullen niet vervagen, zelfs niet na herhaaldelijk wassen (let op: niet geschikt voor de vaatwasser) en gebruik.