De schoonheid van Kerstmis – lantaarndecoratie

Lantaarndecoratie met de kunst van Thomas Kinkade

  • Geïnspireerd door de kunst van Thomas Kinkade
  • Meesterlijk met de hand gemodelleerd en beschilderd
  • Wervelende “sneeuw”
  • Geïntegreerde verlichting en muziek
  • Lantaarn van bruin afgewerkt metaal

Grootte: 30,5 cm hoog

Werkt op 3 “AA”-batterijen (niet in de levering inbegrepen)

€ 99,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-29577-001

Een kerstparadijs
Als het warme schijnsel uit de ramen van feestelijk versierde huizen op de schilderachtige sneeuw valt en de mensen met de glans van het jaargetijde in vervoering brengt, dan straalt de schoonheid van het kerstfeest in volle pracht. Verheug u op een heerlijk feestelijk tafereel, geïnspireerd en gecomponeerd naar de werken van Thomas Kinkade, verpakt in het iconische symbool van de kunstenaar – een sfeervol stralende lantaarn!

Unieke winter- en kerstdecoratie
Twee liefdevol versierde huizen staan midden in een idyllisch winterlandschap en buiten bouwen twee kleine kinderen vol overgave een vrolijke sneeuwpop. De compositie van dit heerlijke tafereel is geïnspireerd door de kerstmotieven van Thomas Kinkade en werd kunstzinnig met de hand gemodelleerd in sculptuurgieting en handmatig beschilderd. Het geheel is ingebed in het handelsmerk van Thomas Kinkade, een met de hand beschilderde lantaarn van bruin afgewerkt metaal. Een druk op de knop is voldoende om het tafereel in de lantaarn tot leven te brengen. Uit de ramen van de huizen schijnt licht en het ingebouwde mechaniek brengt de glinsterende “sneeuw” constant in werveling. Daarbij klinkt een medley van acht klassieke kerstmelodieën. De lantaarn zelf staat op een sokkel met meerdere treden die is versierd met een rode stoff en strik.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze kerstdecoratie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is wereldwijd gelimiteerd tot slechts 295 productiedagen. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Laat uw kerstfeest stralen in de glans van de “Schilder van het licht™” en bestel uw Thomas-Kinkade-kerstlantaarn “De schoonheid van kerstmis” beter nog vandaag!

©2021 Thomas Kinkade, The Thomas Kinkade Company, Morgan Hill, CA., all rights reserved.