De Zweinstein expres – Harry Potter-modelspoor collectie

Elektrische H0-modelspoor-collectie

  • Officieel gelicenseerd
  • Met de hand beschilderde Harry-Potter-figuren
  • Met verlichting
  • GRATIS railset, transformator en snelheidsregelaar
  • Exclusief bij The Bradford Exchange


Afgebeeld ziet u de eerste uitgave van de collectie. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

Onze modelspoorbanen zijn uitsluitend voor volwassenen verzamelaars. Het handelt zich hier om kleine modellen die origineel en op schaal gemaakte gelicentieerde verzamelproducten.


Prijs: per levering

€ 99,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 9,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
14-00507

Legioenen Harry-Potter-fans dromen van de unieke gelegenheid om een keer op spoor 9 ¾ in de Zweinstein-expres te kunnen stappen en op de paden van Harry, Ron en Hermelien te kunnen dwalen. Maar u hoeft niet naar het Kings Cross station in Londen te reizen om in te stappen – want hij komt nu bij u thuis in een unieke modelspoor-collectie!

Allemaal instappen op spoor 9 ¾
Uw verzameling begint met uitgave 1, de Zweinstein-stoomlocomotief. Met uitgave 2 ontvangt u de tender, inclusief een met de hand beschilderde Harry-Potter-figuur. Met uitgave 3 komt een passagierswagon, inclusief schitterend gemodelleerde en beschilderde Ron-Weasley-figuur met bagagewagon en vergezeld van zijn vader. Voor een unieke betovering zorgen de schijnwerper van de locomotief en de verlichte passagierswagons, die een wonderlijke sfeer verspreiden. Maak een magische reis en begin uw collectie met de eerste levering van “De Zweinstein expres” beter nog vandaag!

GRATIS bij uitgave 2: een 14-delige railset
GRATIS bij uitgave 3: transformator en snelheidsregelaar ter waarde van € 60,–


WIZARDING WORLD characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. WB SHIELD: © & ™ WBEI. Publishing Rights © JKR. (s20)

Fijn verzamelaarsitem. Niet bedoeld voor kinderen onder de 14 jaar.

Misschien vind je dit ook leuk