Deel de magie – Coca-Cola®-tas

Gestikte Coca-Cola® stoffen tas

  • Officieel geautoriseerd
  • Gestikt in traditioneel diamantpatroon
  • Met officieel Coca-Cola-reclame-artwork
  • Zilverkleurige maanamulet
  • Ruime opbergruimte voor al uw spullen

Afmetingen: 35,5 x 27,9 cm (b x h) zonder draagriem

Materiaal: 50% katoen, 50% polyester

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 90-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-39620-001

Draag een uniek fashion-accessoire!
Of ze nu naar het Noorderlicht kijken of in de sneeuw en het ijs spelen, zelfs onze Arctische vrienden, de ijsberen, waarderen altijd het verfrissende effect van een koude Coca-Cola. The Bradford Exchange presenteert u nu deze stijlvolle stoffen tas waarmee u de iconische Coke-ijsberen als vrienden bij u heeft!

De chique stoffen tas is vervaardigd van een katoen-polyester-weefsel en gestikt in een traditioneel diamantpatroon. Voor- en achterzijde presenteren een betoverend en officieel geautoriseerd artwork van de Coca-Cola®-ijsberen, die samen een verfrissend colaatje drinken. Tot de designdetails behoren een toprits, een binnenvak met rits en twee insteekvakken, die u royaal ruimte bieden voor al uw spullen. Aan een van de draaggrepen bungelt een glanzende amulet, waarop nog meer hartverwarmende ijsberen zijn afgebeeld. Het Coca-Cola-logo in de karakteristieke kleuren rood en wit completeert de stijlvolle look.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De tas verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertifi caat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Draag een uniek fashion-design en bestel de tas “Deel de magie” beter nog vandaag!

Coca-Cola graphics © The Coca-Cola Company. COCA-COLA, COKE, the Contour Bottle design, the Red Disc Icon and the COCA-COLA Santa are trademarks of The Coca-Cola Company. All rights reserved. Distributed by The Bradford Exchange

Misschien vind je dit ook leuk