De Nürburgring 1968 chronograaf – polshorloge

Officieel geautoriseerde polshorloge ter ere van de “Grand Prix van Duitsland in 1968"

  • Nauwkeurig VD54-kwartsuurwerk
  • Vervaardigd van roestvrij staal
  • Inclusief stopwatch-functie
  • Echt leren band
  • Persoonlijk uitgavenummer

Horlogekast: B 4,5 cm, H 4 cm, B 7 mm
Wijzerplaat: 3,2 x 3,2 cm
Band voor polsomvang van 17,5 tot 22,5 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
522-FAN16.01

Stromende regen en mist met een zicht van minder dan 50 meter – de Grand Prix van Duitsland van 1968 bood geen normaal circuit, maar een natuurgeweld. De racewagens waren moeilijk onder controle te houden en niemand kon er zeker van zijn, de volgende ronde zonder schade te overleven. De veertien dappere coureurs, die uiteindelijk de “Groene hel” van de Nürburgring bedwongen, werden helden met de stralende winnaar Jackie Stewart.

Het retro-design van dit te ere van de “Groene hel” ontworpen polshorloge is geïnspireerd door de vormgeving van de klassieke autoracesport-horloges van de 60er jaren. In de roestvrij stalen kast zorgt een VD54-kwartsuurwerk voor een nauwkeurige tijdmeting, inclusief stopwatchfunctie. Op de achterzijde van het horloge is het historische Nürburgring-circuit met alle trajecten gegraveerd. Daaronder staat uw persoonlijke uitgavenummer – zo is ieder horloge een unicaat! De sportieve echt leren band rondt het dynamische geheel perfect af.

Dit polshorloge verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Beleef de fascinatie van de autoracesport en draag dit unieke horloge ter ere van de “Grand Prix van Duitsland in 1968”. Bestel uw individueel genummerde exemplaar van de “Nürburgring 1968 chronograaf” beter nog vandaag!

Het Nürburgring-logo, het Nürburgring-circuit en het Nürburgring Officially Licensed Logo zijn geregistreerde merken van Nürburgring 1927 GmbH & Co. KG © 2019 Nürburgring 1927 GmbH & Co. KG

Misschien vind je dit ook leuk