De betovering van Disney – wandklok

Verlichte wandklok met 43 Disney-figuren en melodie

  • Officieel door Disney gelicenseerd
  • 43 van de mooiste en populairste Disney-figuren
  • Kunstzinnig gevormd en met de hand beschilderd
  • Van binnenuit verlicht
  • Speelt de melodie “A Dream is a Wish Your Heart Makes”

Hoogte: 50,8 cm (incl. slinger)

Werkt op 1 “AA”-batterij en 2 “D”-batterijen (niet in de levering inbegrepen)

€ 299,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 59,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-18682-001

Geniet van 43 schitterende Disney-figuren
Al het plezier, al de magie, alles wat u betovert aan uw dierbare Disney-figuren, komt met deze nieuwe decoratieve wandklok tot zijn recht. Disneys exclusieve, tijdloos mooie, magische koekoeksklok “De betovering van Disney”. The Bradford Exchange presenteert u met trots dit kostbare verzamelaarsitem, waarvan de vele details u zullen fascineren.

Overweldigend kasteel-design
Torentjes en vlaggen, goud glanzende daken en vrolijke blauwe wimpels – dit kasteel is tot in het kleinste detail fantasierijk vormgegeven. Met de hand gemodelleerd en met veel vakmanschap beschilderd, is het een driedimensionale belevenis voor uw ogen.

Vol originelen
Om het kasteel verzamelen zich 43 van de meest populaire Disneyfiguren, met de hand vormgegeven en beschilderd met verbluffende details, elk een klein kunstwerkje op zich. Elk uur speelt de koekoeksklok de melodie “A Dream is a Wish Your Heart Makes”. Ondertussen draait het hele tweede niveau en laat de figuren een vrolijk dansje uitvoeren.

Van binnenuit verlicht – Exacte tijdweergave
De ramen van het kasteel worden van binnenuit verlicht. Een kwartsuurwerk en de klassiek ogende wijzerplaat met Romeinse cijfers maken Disneys magische koekoeksklok niet alleen tot een kunstzinnig, maar ook nuttig uurwerk. Verzeker u beter vandaag nog van de wandklok “De betovering van Disney”!

©Disney