Disney’s kerstmis op het kasteel – sneeuwbol-collectie

 8-delige miniatuur-sneeuwbol-collectie met kasteel-display

 • Officieel door Disney gelicenseerd:
 • Gedetailleerd gemodelleerd
 • Met verlicht droomkasteel als display
 • Speelt acht kerstmelodieën
 • Exclusief bij The Bradford Exchange


Afgebeeld ziet u alle 8 uitgaven van de collectie, inclusief het display. Iedere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

Prijs: per levering

€ 39,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 7,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggavegarantie
Productnummer:
01-11458

Herinnert u zich nog aan die vele mooie uren die u met uw liefste Disney-personages heeft doorgebracht, als stripverhaal, op televisie of op het grote witte doek? Nu nodigen uw geliefde Disney-figuren u uit voor een magisch kerstfeest in het kasteel van Assepoester!

Deze miniatuur-sneeuwbol-collectie vertelt unieke kerstverhalen over klassieke Disney-figuren in acht betoverende taferelen vol met licht en muziek, die u op spectaculaire wijze kunt presenteren in de bijbehorende droomkasteel-display. Verheug u op de 9-delige collectie “Disney’s kerstmis op het kasteel”.

In in totaal acht sneeuwbollen stellen uw liefste Disney-personages zich voor – waaronder Assepoester, Mickey en Minnie Mouse, Pinocchio, Dumbo, Bambi en nog vele andere – in unieke kersttaferelen. De figuren zijn met de hand compleet gemodelleerd van sculptuurgietwerk en detailrijk met de hand gekleurd. Met editie drie ontvangt u “Het kasteel van Assepoester”, dat als prachtig display voor de sneeuwbollen dient. De sneeuwbollen rusten daarbij decoratief op de kantelen van de kasteeltorens waarvan de verlichte vensters nog meer Disney-kersttaferelen onthullen. Op verzoek klinken daarbij de melodieën van acht populaire kerstliederen, zoals “Jingle Bells”.

Verzeker u van de 9-delige miniatuur-sneeuwbol-collectie “Disney’s kerstmis op het kasteel” het liefst nog vandaag!


©Disney. Winnie the Pooh elements based on the works of A.A. Milne and E.H. Shepard.

Misschien vind je dit ook leuk
 1. De wonderlijke wereld van Disney
  De wonderlijke wereld van Disney
  € 199,80 Per uitgave
 2. Disney-magie – kerstboom
  Disney-magie – kerstboom
  € 199,80 Per uitgave
 3. Kerstbaai – Disney kerstdorp
  Kerstbaai – Disney kerstdorp
  € 199,80 Per uitgave