Disneys Jungleboek – galerieschilderij

Uniek galerieschilderij voor verzamelaars

  • Offcieel geautoriseerd
  • Edele jungleboek-artworkss
  • Goudgeplatteerde verzamelaarsmedaille
  • Individueel uitgavenummer
  • Elegante houten lijst

Afmetingen: 46 x 46 cm
Met ophangmogelijkheid

€ 299,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 59,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
226-ATP37.01

“Probeer het eens met gezelligheid, met wat rust en gezelligheid verjaag je het alledaagse en de zorgen”
Het is ongelooflijk dat het al 128 jaar geleden is, dat Rudyard Kiplings “Jungleboek” voor de eerste keer verscheen en ook al weer 55 jaar, dat Walt Disneys tekenfilm een kassucces werd, dat sindsdien generaties heeft betoverd met zijn heerlijke karakters, vrolijke animaties en vlotte liedjes. Ter ere van het 55-jarige jubileum van de onvergelijkelijke Disney-bioscoopfilm “Het jungleboek” presenteert The Bradford Exchange u nu dit buitengewone galerieschilderij voor verzamelaars – streng gelimiteerd tot wereldwijd slechts 499 exemplaren!

Officieel geautoriseerd Jungleboek-artwork en een rijk met goud geplatteerde verzamelaarsmedaille
In zorgvuldig met de hand vervaardigd toont deze detailrijke print drie indrukwekkende artworks uit de bioscoopfilm – van Baloe en Mowgli in de hoofdafbeelding via de kleine Hathi jr., die bij de olifantenparade contact zoekt met Mowgli tot koning Lowie en Mowgli in de oude tempelruïnes. Elk artwork is met lichtechte kleuren geprint – zo kan uw familie nog generaties lang van het kunstwerk genieten. Dit exclusieve verzamelaarsitem wordt nog gecompleteerd door een edel met goud geplatteerde medaille die aan de ongewone vriendschap tussen Baloe en Mowgli herinnert. De mahoniekleurige hardhouten lijst maakt de galerie-editie helemaal af.

Dit galerieschilderij voor verzamelaars verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Aarzel niet en reserveer beter vandaag nog een van de weinige exemplaren van “Disneys jungleboek”!


© Disney