Disneys klassiekers – Disney-Münzkollektion

Jubileum-medaillecollectie

  • Officieel geautoriseerd
  • Met 99,9 % zilver veredeld
  • In de hoogste stempelkwaliteit
  • Kleurintensieve afbeelding op de voorzijde
  • Inclusief GRATIS-display-box

Ø Medaille: 3,8 cm

Prijs geldt uitsluitend voor de eerste editie!
Elke verdere editie kost dan € 39,90

Afgebeeld ziet u een vooruitblik op de eerste uitgave. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt met tussenpozen van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden onderbroken of opgezegd

€ 19,90 Eerste uitgave

Verzending & Service: € 4,95

Met 14-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
17-01773

100 jaar Walt Disney Company!
Op 16 oktober 1923 richtten de twee broers Walt en Roy Disney de “Disney Brothers Cartoon Studio” op, later ook bekend als “The Walt Disney Company”. Sindsdien heeft Disney generaties fans verwend met wonderbare karakters, betoverende verhalen en technische innovaties, die de grenzen van de filmmagie hebben verlegd. Ter ere van het aanstaande 100-jarige oprichtingsjubileum van de Walt Disney Company presenteert The Bradford Exchange u nu deze unieke medaillecollectie.

Erfstukkwaliteit – veredeld met 99,9% zilver
Als echte verzamelaarsitems in erfstukkwaliteit bedoeld, is elke medaille in de allerhoogste kwaliteit – Proof – geslagen en met 99,9% zilver veredeld. De voorkant van de medailles neemt u mee op een reis door de bewogen Disneygeschiedenis en toont u in stralende kleuren de lievelingsfiguren uit vele Disney-animatieklassiekers. Uw verzameling begint met uitgave 1 “Mickey Mouse en zijn vrienden”. Met de tweede levering ontvangt u niet alleen de medaille “Sneeuwwitje en de zeven dwergen”, maar ook een op maat gemaakte display-box waarin u uw medailles op indrukwekkende wijze ten toon kunt stellen. De achterzijde van elke medaille presenteert het iconische Disney-logo, het woord “Classics” en fonkelende sterren als eerbetoon aan de decennia vol filmmagie, die de studio in het leven heeft geroepen.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Verheug u op een weerzien met vele Disney-favorieten en begin beter vandaag nog met uw jubileum-medaille-collectie “Disneys klassiekers” met de startuitgave “Mickey Mouse en zijn vrienden”!

©Disney

Dit fi jne verzamelaarsitem is geen wettig betaalmiddel en heeft geen monetaire waarde. Het design kan veranderen.

Misschien vind je dit ook leuk