Er was eens een schoentje – Disney kerstmis-collectie

Kerstversiering met beroemde sprookjesfiguren van Walt Disney

  • Volledig uitgesneden figuren gedecoreerd met authentieke Disney-klassiekers
  • Kunstzinnig gevormd en met de hand beschilderd
  • Versierd met sierstenen en glitter
  • Inclusief handmatig genummerd echtheidscertifi caat
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Hoogte: ca. 6 cm


Afgebeeld ziet u de eerste uitgave van de collectie. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

Prijs: per levering

€ 49,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
01-08475

Charmante hangers gemaakt van de mooiste sculptuurgieting met beroemde sprookjesfiguren naar Walt Disney
Op het bal dansen, begeleid door zeven dwergen onderweg zijn of gewoon over sterrenstof glijden – als het schoentje past... The Bradford Exchange verheugt zich, u de ornament- collectie “Er was eens een schoentje” voor te kunnen stellen – betoverende hangers van de allerfijnste sculptuurgieting met beroemde sprookjesfiguren naar Walt Disney.

Volledig uitgesneden schoenhangers met de magie van Disney
“Cinderella – een tijdloze schat” - en “Sneeuwwitje – een stralende schoonheid”, de eerste set van de collectie, eren de twee filmfavorieten. Van de allerfi jnste sculptuurgieting en met de hand beschilderd presenteert elke schoensculptuur op de punt of op de gesp de meest uiteenlopende Disney-personages en is gedecoreerd met de authentieke en geautoriseerde kunst van Disney. De schoenhangers worden een fantastische achtergrond voor een podium, waar dromen van gemaakt zijn.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Hang deze meesterwerkjes aan uw kerstboom of presenteer ze aan takken in een vaas of aan de wand, om het hele jaar door van hun aanblik te genieten! Elke keer ontdekt u iets nieuws. Handel snel en bestel vandaag nog de ornament-collectie “Er was eens een schoentje”.