Door de jaren heen met Mickey Mouse – tafellamp

Tafellamp met Mickey-Mouse-figuren

  • Officieel door Disney geliceneert
  • Lampenkap met klassiek Disney-artwork
  • Met zes Mickey-Mouse-figuren uit zijn meest beroemde films
  • Gedetailleerd handmatig beschilderd
  • Gelimiteerd tot 295 productiedagen

Grootte: 57 cm hoog

U heeft een lamp nodig van het type E27/27,0 mm. Wordt niet meegeleverd.

€ 249,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 49,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-26397-701G

Door de jaren heen met Mickey Mouse
Het is spoedig 90 jaar geleden, dat de beroemde muis zijn filmdebuut maakte. Sindsdien heeft Mickey Mouse in talloze rollen vreugde in de harten van miljoenen mensen gebracht. Als kapitein van een rivierstoomboot in “Steamboat Willie” in 1928, als toverleerling in “Fantasia” in 1940 of in de Mickey Mouse-wonderhuis-films sinds 2006. Ter gelegenheid van de komende negentigste verjaardag kunt u Mickey Mouse nu in zijn meest beroemde rollen meemaken – met deze unieke tafellamp, exclusief gepresenteerd door The Bradford Exchange!

Meesterlijk met de hand vervaardigd komen de zes Mickey-karakters op schitterende wijze tot leven!
Zes van de meest populaire Mickey-figuren uit zijn illustere filmcarrière bevolken deze unieke tafellamp. Zo staan Steamboat Willie, natuurlijk in zwart-wit en drie verdere Mickey-karakters vrolijk op de als filmrollen vormgegeven sokkel, terwijl Mickey als bergbeklimmer de lampenkap beklimt, om ten slotte de top te bekronen. Iedere figuur is zorgvuldig met de hand gemodelleerd en aansluitend detail- en kleurgetrouw met de hand beschilderd. Het iconische Mickey-artwork van de korte en bioscoopfilms siert de lampenkap en straalt bij ingeschakelde lamp nog helderder.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze tafellamp verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde en met de hand genummerde echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en authenticiteit van het product. Laat de feestdag van het 90-jarige jubileum niet aan u voorbijgaan en vier hem met de wereldberoemde comic-mouse. Bestel uw exemplaar van “Door de jaren heen met Mickey Mouse” beter nog vandaag!

© Disney