Dromen worden waar, Assepoester

De eerste levensechte grote pop in prinsessenstijl

  • Vrij positioneerbaar dankzij 7 gewrichten
  • Kan ook kinderkleren dragen
  • Met de hand genummerd echtheidscertificaat
  • 81 cm groot!
€ 299,90

Verzending & Service: € 12,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 59,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
722-JE018.01

De droom van een meisje wordt waar

Haar kleuterklas voert het sprookje "Assepoester" op en "Maries" grote droom wordt waar: Ze speelt de toekomstige prinses! Haar mamma heeft een heerlijke baljurk voor haar genaaid en trots past "Marie" de jurk voor de spiegel. Passen de zilveren ballerina's, die van haar een prinses zullen maken, ook echt? De fonkelende diadeem, die ze dan zal dragen, is heel haar trots. Voorzichtig zet ze hem op haar prachtige lokken en danst van plezier voor de spiegel.

Van Monika Peter-Leicht exclusief voor The Ashton-Drake Galleries

Met haar nieuwste creatie "Dromen worden waar, Assepoester" portretteert de populaire kunstenares Monika Peter-Leicht op geweldige wijze de tover van de sprookjeswereld en de dromen van een klein meisje. De gevoelens, die Assepoester vervullen, heeft mevrouw Peter-Leicht volmaakt en levensecht in het tedere meisjesgezicht weergegeven. Verlegenheid en opkomende hoop spiegelen zich in de trekjes van deze schattige prinses. "Marie" wordt in een betoverende baljurk inclusief directoire, glinsterende ballerina's en fonkelende diadeem bij u thuis geleverd.

Met 7 gewrichten en vrij positioneerbaar:

Deze in waarste zin sprookjesachtige verzamelaarspop is volledig vervaardigd van reukloos vinyl in verzamelaarskwaliteit en is dankzij zijn 7 gewrichten vrij positioneerbaar. Een met de hand genummerd echtheidscertificaat begeleidt de pop naar u thuis. Verzeker u zich van "Dromen worden waar, Assepoester" van Monika Peter-Leicht en nodig de kleine "Marie" bij u thuis uit. Reserveer het liefst meteen vandaag!

81 cm groot!